Black Friday

Fredag efter Thanksgiving = Black Friday = REA o en jäkla massa folk ÖVERALLT. Idag tog vi oss ner till stan för sista minuten shopping. Jag kom bara hem med resterande julklappar/presenter jag hade kvar på min lista! Nu är det äntligen klart, det som ska hem till Sverige vill säga. 

Vi strosade runt på stan, eller rättare sagt trängde oss fram bland alla människor ett par timmar innan vi hamnade på Burger Bar för middag. Sista middagen tillsammans på ett tag! Macy's hade även sin grantändning på union square nu ikväll så allt var helt galet. Så vi beslutade oss för att åka tillbaka till deras hotell en stund innan jag tog mig hemåt. Har ju varit tvungen att fixa det sista med min resväska som ska hem. Nu är jag äntligen klar! Sedan kan ni ju lista ut hur kvällen såg ut för mig o min värdmamma? Haha - The Killing såklart!! Nu har jag dock precis vikt undan all min tvätt, packat tills imorgon (ska till Azevedo's) o uppdaterat er om hur min vecka har sett ut. Jag är redo för sängen nu vill säga! Way past my bed time! 

Imorgon har jag ett par timmar med pappa innan de åker till flygplatsen o åker hem. Men det känns faktiskt okej, för jag vet om att tiden som jag har kvar (2,5 månad) kommer gå galet fort. Jag har så mycket att göra! Vilket är skönt men jag ska ändå njuta o ta vara på tiden. O nu ska jag krypa ner under täcket o drömma mig bort ett par timmar. Ha en fin helg. P&K 

Dagens 

Inför Macy's grantändning 
Min burgare, med curly Fries. Inte lika goda som Jack in The Box (de bästa) men de gick!! 
Snacka om fullpackad väska. O ändå har jag mycket kvar! Hehe