Helgen & måndag

Hallå allihopa! 
Under helgen blir det alltid svårare att uppdatera här har jag märkt. Men jag tror nog att ni står ut ändå! 

I helgen åkte jag ner till Lisa med familj. Blev upphämtad på tåget av Lisa & Ella, Ella kom springandes fram till mig när hon fick syn på mig <3 lilla gullisen. Som hon hade väntat!! Sen under helgen hann vi med en hel del, både en massa kul men ändå mycket slapp! I fredags satt jag o Lisa ute o snacka en bra stund, skönt! Sen i lördags fixade vi lite små ärenden under dagen, klippte håret sen åkte till great america! Där hade vi de himla roligt! Jag o Lisa gjorde något av de äckligaste men roligaste jag gjort i hela mitt liv. Vi flög i en "gunga". Video har jag men vet inte hur jag får upp den här, men för mina vänner finns den på fb! Annars två bilder här: 

Det går inte så bra att förklara, det var en sådan adrealinkick men samtigit väldigt skrämmande. Vet inte hur många gånger jag sa OMG eller JAG VILL INTE haha.. Högt upp i luften gick de i alla fall!

Annars åkte vi en massa andra karuseller också, berg- o dalbanor samt lite annat roligt. Kvällen avslutades med raketer! Dock hade jag knappt något batteri på telefonen, därav inga bilder... 

Söndagen tog vi de lugnt nästan hela dagen. Jag var o gjorde pedikyr under morgonen, testade gellack som ska hålla 2-3 månader. Samt fick massage! Himmel.. 
Jag som annars inte är ett fan av fötter kan väl ställa upp med denna bild. Det finns ju trots allt mycket värre bilder :-) Nöjd är jag i alla fall!

På eftermiddagen åkte vi till några släktingar för bad i deras pool. Varmt o skönt var de! Sen åkte vi hem, duschade & åt middag sen var de dags att åka till tåget för o åka hem. Sorligt så snabbt helgen går!!! Blev i alla fall hämtad på stationen så det är alltid något :-)

Haft en bra helg med kära familjen Leal <3 

Idag, måndag var det början på ännu en ny arbetsvecka! Var hemma under förmiddagen sedan kom Sofie över på lunch o sen hängde hon med oss till lekplatsen. Var där i över 2h!!! Efter jag hade slutat åkte vi till stan o åt middag, sen åkte vi hem till Sofie. Snackade en massa men mycket mer än så hände de inte! Eller jo, vi bakade chokladbollar som slutade i en stor klump på tallriken med pärlsocker. Haha. Bra dag i alla fall! 

Mys-lunch & efterrätt! 

Nu är det hög tid att släcka lampan o få lite sömn. Imorgon börjar jag 7.10, jobbar 1h sen ledig 4h innan jag hämtar hem pojkarna från skolan. Får se vad dagen bjuder på! P&K