EARTHQUAKE


Som ni kanske har läst så hade vi en jordbävning inatt. Vaknade upp vid 03.30 av att hela mitt rum skakade, sängen trodde jag skulle gå sönder haha.. Förstod inte riktigt vad som hände eftersom jag var så yrvaken o har aldrig upplevt en jordbävning innan, blev bara så himla rädd! Kastade täcket över huvudet tills det var över, vilket var bara ett par sekunder men de kändes som en evighet. När det hade slutat skaka förstod jag att det faktiskt var en jordbävning, men var för trött för att tänka vidare på de o somna sedan om igen, haha. Just like that, piece of cake! 

När jag sedan vakna upp imorse så hade jag lite sms & Facebookinlägg som undra om jag va ok, o först då förstod jag att det på riktigt hade hänt o inte var en dålig mardröm! :-) Så detta har varit "talk of the day" i SF! Tur var hade jordbävningen sitt center i Napa Valley vilket är ca 45min ifrån mig. Men den låg på 6.0 vilket är den största jordbävning de haft på över 20 år, så även fast de var väldigt skrämmande var det också en upplevelse! Vilka krafter det finns egentligen! Så nu kan jag säga att jag upplevt en jordbävning! (Den som var i Skåne för ett par år sedan sov jag igenom, haha) 

Så nu är det utrett - allt är bra med mig/oss o jag hoppas att de inte kommer fler jordbävningar under mina resterande månader! :-) 

Där den blåa punkten är, bor jag & där den röda punkten är ligger Napa! Alltså en ganska bra bit men ändå kände vi av den kraftigt, så ni kan ju förstå att det var en stor en!