En liten del av LA...

Dag 3



Fashion Market downtown LA. 

Det kändes som man gick på en av de marknaderna man ser på filmer, de flesta "affärerna" var i ett öppet skjul med folk som ville locka in en. Många samarbetade med varandra & eller de hade samma chef över sig. Men de hade många bra grejor! Köpte ögonskuggor för typ $25 (2 set) vilket är väldigt billigt för det märket! Får visa på bild senare. 

När vi skulle köpa en av ögonskuggorna så var där en liten kille som stod o sålde, förmodligen till hans pappa/Uncle, han fick stränga order om hur han skulle sköta det o hur han skulle göra för att få oss köpare intresserade.. Försökte prata lite med han eftersom han var så himla ung o det visade sig att han var bara 13 år!!!!! 13 år gammal o en jäkla bra försäljare, men jag tyckte synd om honom. Behöva stå där o sköta all försäljning i så ung ålder.... Sen förmodligen inte få något ut av det (i belöning tänker jag mer då), det är inte rättvist. Även fast han var väldigt duktig o såg ut att gilla det, kan det inte vara det han egentligen vill göra. Fick sånt dåligt samvete när vi var där o såg vilket jobb han gjorde, sån stress det kunde bli.. Så gav honom lite dricks, bara för han var så himla söt, ung & jäkligt bra. Jag hoppas att han kommer få ett bra liv med alla möjligheter! 

Efter marknaden var det dags att åka hem. 6h senare var vi tillbaka i Morgan Hill, hade en mycket trevlig & rolig resa! Skönt att komma iväg från verkligheten lite! 

Nu blir det sängen, godnatt - P&K